caret-down caret-up caret-left caret-right
Lars van Breukelen Mede eigenaar Coenen Concept

Businessanalyse, -strategie en -modelling

“Toen wij voor ons bedrijf een businessidee bedachten hebben we na een paar hele fijne en interessante ochtenden met Hans en Remco een duidelijk beeld gekregen over ons idee. En hebben we met hen de eerste tests in de markt gedaan. Ook hebben we veel meer inzicht gekregen in onze eigen organisatie met punten waarin we nog stappen kunnen zetten. Hiermee kunnen we weer verder en helpt Hans ons waar nodig is."

Lobke Notermans-Geurtz Algemeen Directrice Van Der Laan Uitvaartverzorging

Business strategie,- modelling en Klantreizen

“Hans heeft als geen ander de kwaliteit om zijn kennis/ervaring om te buigen in praktische toepassingen binnen elke branche. Zijn manier van werken heeft er voor gezorgd dat wij nu naast het werken in het bedrijf, ook met passie en overtuiging werken aan het bedrijf: ontwikkeling van de business!”

Otto Lagenmaat Co-Founder Eerlijk verdelen.nl

Businessanalyse en -modelling

“Hans weet op een prettige en heel directe manier zicht te krijgen op ‘pijn’ van de eindgebruiker en dit te vertalen naar gebruiksbehoefte en mogelijke businessmodellen. In korte tijd kan hij komen tot de kern van de vragen die nog beantwoord moeten worden voordat geïnvesteerd moet worden in de oplossing.
Hans volgt een heel gerichte 'Lean aanpak' die onnodige waste voorkomt."

Rob Aanraad Strategist Boozters

Business Modelling en Klantreizen

“Want met Mega Tegel hebben wij helder kunnen maken wat wij vanuit strategie doen voor onze opdrachtgevers en welke werkwijze wij willen toepassen daarin. Het valt niet te ontkennen dat jullie daar een grote en belangrijke rol in hebben gespeeld die, niet bij Mega Tegel blijft“


Heb je een uitdaging voor innovatie of zoek je inspiratie? Bezoek ons, neem contact op. Een lekkere cappuccino of thee staat voor je klaar!